Presentación y seminario «Supertalent»

Image

El periodista i col·legiat Chal Jiménez presentarà el seu últim llibre amb un seminari pràctic per definir i desenvolupar els teus millors talents. L'acte tindrà lloc el pròxim 5 de març a les 18:30h a la seu del Col·legi de Periodistes. Activitat gratuïta.

Chal Jiménez planteja el talent com a un súper poder, comparant-lo amb superherois que tots coneixem i ens convida a descobrir el nostre i saber-lo utilitzar, mitjançant diverses tècniques pràctiques.

Aprendràs quins són els talents més demandats pel mercat a través de diferents superherois (Iron Man, Wonder Woman, Green Lantern o Capitana Marvel). Definiràs la teva singularitat de forma pràctica, les teves passions a través de l’"Ikigai" i participaràs en un test interactiu en equip de súper talent.

Objectius:

  • Conèixer les demandes actuals del mercat professional i empresarial
  • Definir la teva singularitat i talent més diferencial
  • Millorar les habilitats de comunicació
  • Treballar en equip
  • Augmentar la teva vàlua en el mercat laboral
  • Trobar la teva feina ideal

Chal Jiménez és especialista en màrqueting digital i social media. Consultor i assessor en RRPP i Personal Branding i professor de digital management i habilitats directives en diferents universitats. Director General de l’agència de màrqueting i comunicació LaLio, acaba de publicar el llibre Supertalent, en què explica com desenvolupar el teu talent digital més disruptiu i interactiu per conquerir el món professional.

Cal reservar plaça a través del correu cfd@periodistes.cat. Activitat gratuïta.

Ver noticia